สาวโพสต์ ช่างมาเปลี่ยนขอบตู้เย็น บอกราคาไม่ถึง 100 จ่ายจริงถึงกับทรุด

ใครที่จ้างช่างจากข้างนอกให้มาซ่อมแซมหรือเปลี่ยนอะไรก็ตาม ต้องพูดคุยตกลงราคาก่อนเริ่มทำงานกันดีๆ ไม่อย่างนั้นอาจจะเสียรู้ความหัวหมอจากช่างได้ เรื่องราวนี้ถูกเผยแพร่โดยผู้ใช้เฟซบุ๊กชื่อ Aiwnoi Poopuak ที่ได้โพสต์เล่าเหตุการณ์เตือนภัย

โดยเธอได้เล่าว่า หลังจากที่เธอเจอแก๊งต้มตุ๋นเปลี่ยนขอบยางตู้เย็น บุกเข้ามาโดยไม่ได้รับอนุญาติ ก่อนทำการเปลี่ยนยางตู้เย็นโดยพลการมีการใช้ถ้อยคำหลอกล่อ เน้นกับคนเฒ่าคนแก่ที่หลอกง่าย สุดท้ายต้องยอมจ่ายเงินไปเป็นจำนวน 1,500 บาท (ยอมลดให้จาก 1,800 บาท) จึงออกมาโพสต์เตือนภัยให้คนสูงอายุที่อยู่บ้านลำพังไม่โดนแก๊งนี้หลอกเอาได้ง่ายๆ

ผู้ใช้เฟซบุ๊กโพสต์ข้อความระบุว่า… แก้งค์ต้มตุ๋นเข้ากุดดินจี่แล้วเด้อพี่น้อง มาตั๋วเปลี่ยนแม่เหล็กตู้เย็น ตอนเช้ามาเบิ่งลาดเลาสื่อๆ ลองทำเป็นมาถามเฮาสิเปลี่ยนบ่ (มันสิมาเบิ่งก่อนว่ามีผู้ชายยุนำบ่ หรือมีแต่ผู้เฒ่าเลี้ยงหลาน ต้มตั๋วง่ายๆ มันจั่งสิเข้าหา) เฮาว่าบ่เปลี่ยน เขากะเลยหนีไป

ตอนบ่ายกลับมาอีกเข้าในบ้านเลย..ไปเปิดตู้เย็นลอกออกเลย ทั้งๆที่เฮาบอกว่าบ่เฮ็ด ตอนบ่ทันได้เฮ็ดมันกะว่า 30 บาทนึงดอกแม่ บ่พอร้อยดอก พอมันมาคิดเงินเอาอิหลียางกับแม่เหล็กมันคิดฟุตละ180 รวมเป็น 1800 แต่มันลดให้ 1500 พอมันสิไปกะเลยขอเบอร์มันไว้ เบอร์ที่ให้ไว้กะเบอร์ขี้ตั๋ว ที่ยงที่อยู่กะบ่มี สินำไปอิหลีติ..มันว่า ถึกต้มแล้วววว นี่ละเบอร์ที่มันเขียนไว้โทรหากะบ่มีเบอร์นี้เลยยยย

เว้ามาเป็น0000000 เตือนไว้เด้อพี่น้องกุดดินจี่ถ้าเห็นมันมาในรูปแบบนี้อย่าสิให้มันเฮ็ดเด็ดขาด.. มันมาต้มมาตั๋วเอาเงิน เสียค่าโง่ให้มันคัก